Kurser

Vores kurser er alle intensive og praktiske, da vi mener den bedste læring og forståelse for spiselige planter, permakultur, designprocesser og teknikker sker ved at du som deltager, selv udfører og bruger det i virkeligheden. Kurserne er derfor en blanding af teori både indendørs og udendørs, inden vi sammen laver hands-on opgaver og praktiske aktiviteter. Se beskrivelsen af de enkelte kurser, så du er godt forberedt!
 

Temadag/Workshop

Vi holder praktiske 1-3 dags workshops i permakultur design, havebrugsteknikker, skovhaver, flerårige grøntsager og spiselige vilde planter alt efter dine behov og ønsker. Temadagen/workshoppen kan afholdes hos os eller dig. Har du eks. brug for inspiration og hjælp til at komme i gang med dit haveprojekt, er det oplagt at lave en workshop, hvor alle hjælper til med at realisere teorien til praksis.
 

Foredrag

Karoline holder foredrag om permakultur i praksis baseret på erfaringerne i Permakulturhaven Myrrhis. Varighed typisk 1½-2 timer. Foredraget skræddersyes til dit arrangement.
 

Rundvisning

Vi giver rundvisning på vores grund, hvor alt er designet og placeret ud fra permakultur-tanker. Kontakt os endelig, hvis du/I er interesseret i at se integration i praksis!
Permakulturhaven Myrrhis er et akkrediteret LAND center - et sted, hvor du kan opleve permakulturprincipper og design realiseret fra jordbund til tagryg.

Kurser i 2017

Kursus: Permakultur Design Certifikatkursus (PDC)
Friland: Kursus #I: uge 15 & 26, 2017,
 
Temadag: Vilde Spiselige Planter & Kokkeri
Friland - restaurant Moment d. 29. april 2017
 
Temadag: Flerårige grøntsager & Kokkeri
Friland - restaurant Moment d. 3. juni 2017
 
Kursus: Permakultur Design Certifikatkursus (PDC)
Friland uge 34 & 42, 2017
 
Kursus: Permakultur Havebrug
Friland: Weekendkursus d. 6-7. maj 2017
Beskrivelse

Kursus: Permakultur Havebrug
Friland: Weekendkursus d. 27-28. maj 2017
Beskrivelse
 
Workshop: Anlæggelse af permakulturhave
Elbæk v. Hovedgaard d. 10-11. juni 2017
 
 
Myrrhis v/Tycho Holcomb | CVR: 34829594 | Friland 30, 8410 Rønde - Denmark | Tlf.: +45 2423 3883