|
ProgramUndervisningen starter hver dag kl. 8.30 og slutter kl. 21.15
Formiddagsundervisning: 8.30-12.30
Frokostpause: 12.30-13.30
Eftermiddagsundervisning: 13.30-17.00
Reflektionstid: 17.00-18.00
Aftensmad: 18-19.00 el. 19.30
Aftenundervisning/oplæg: 19.00 eller 19.30-21.15
Kurset er interaktivt, og du vil som deltager blive aktivt involveret, samt udføre små designopgaver i løbet af de forskellige emner. På kursets sidste del vil du i samarbejde med andre deltagere arbejde på et mere dybdegående design, der tager udgangspunkt på et fysisk areal. På kurset ser vi levende eksempler på bl.a.: økologisk byggeri, fleks- og masseovne, røgvasker, regnvandssystemer, integreret dyrehold, skovhaver, køkkenhaveteknikker, regenerativt landbrug og spildevandsrensning. Programmet omfatter:
Vi stiller vores bibliotek tilrådig, så du kan lade dig inspirere yderligere til spændende viden.
Vi tager forbehold for tilføjelser! |
|
Priser & faciliteterAlm. deltagende: 8.000 kr
Studerende/lav indkomst: 6.200 kr
Firma: 10.000 kr + moms (kvittering sendes til dit firma)
Prisen inkluderer fuld økologisk kost, undervisning, materialer, medlemsskab af foreningen Permakultur Danmark, bidrag til permakultur udviklingsarbejdet i U-lande, samt overnatning i eget telt.
Privat indkvartering kan evt. arrangeres på Friland :)
OBS: Bemærk at det ikke er muligt at medbringe børn, familie eller kæledyr på kurset pga. begrænsede overnatningsfaciliteter og opholdsrum.
TILMELDING(Vi oplever stor interesse for dette kursus - derfor anbefaler vi at tilmelde sig så snart det er muligt!) Godt at vide
Læs vores Vilkår, Salgsbetingelser & Afbudspolitik her inden du tilmelder dig.
"Fingrene i jorden, med blikket rettet mod verden og hjertet udstyret med vinger. Jeg har brugt to af mine ferieuger på at tage permakulturdesigncertifikat. Mit livs første virkeligt relevante og vedkommende efteruddannelse. Jeg er kommet hjem med en bouillonterning, som jeg kan hente kræfter og inspiration af længe. Det handler ikke alene om jord, dyrkning og kulstoflagring, selvom det er viden jeg ivrigt har suget til mig. Det handler også om hvordan vi lever i verden og hvordan vi behandler hinanden. Det er sjældent at få kvalificeret input og levet praksis på både nørdet, teknisk viden og proces. De to fagområder er desværre som regel skilt ad. Kurset spejlede smukt permakulturens etik: omsorg for jorden, omsorg for mennesker og fair fordeling af ressourcerne. Og det fandt klangbund i de værdier, Claus og jeg har bygget vores liv på..." - Nanna Kold, deltager på PDC1-2021 |