Skovlandbrug/Agroforestry / Høst-Selv-Grøntsags-Abonnement

HØST-SELV-GRØNTSAGS-ABONNEMENT

I 2019 har vi afprøvet en abonnements-model af grøntsagsforsyning til lokalområdet. Ideen er, at vi dyrker en masse forskellige grøntsager, og at du selv kommer og høster til din families forbrug.

Det gør vi igen i 2020!

Hold øje med siden her - vi åbner for tilmelding inden længe :)

 

 Modellen er god til dig, der er interesseret i kvalitetsgrøntsager dyrket i en levende jord. Den er god til dig, der vil have direkte forbindelse til, hvor din mad kommer fra. Modellen er især til dig, der ikke har tid, plads eller mulighed for at dyrke dine egne grøntsager.
 
Vi dyrker grøntsager i gravefri bede uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Det gør vi, fordi vi vil have næringsrige grøntsager dyrket i kulstoflagrende (klimavenlig) og levende jord.
 
Abonnements-modellen bygger på tillid. Vi har tillid til at du høster med omtanke. Du har tillid til, at vi gør vores bedste for at dyrke en passende mængde og bred variation af grøntsager til at forsyne dig.
 
Sådan fungerer det:
• Du indbetaler 2500 kr pr. husstand for 2019 (kontakt os, hvis der kun er én person i din husstand).
• Du høster selv, hvad du kan spise, efter vores vejledning. Er høsten stor, er der meget at høste til alle. Er der kun lidt, må man nøjes med mindre.
• Høstsæsonen går for alvor i gang i juli, og fortsætter indtil november. Vi forventer, at der allerede bliver lidt at høste i maj og juni (eks. salat, bladgrønt og ærter).
• Den første periode starter vi med høst på bestemte ugedage, hvor vi er tilstede og kan vise grøntsagerne frem og hvordan du høster dem. Senere på sæsonen, forventer vi, at du kan komme, når det passer dig.
• Vi markerer grøntsagsrækkerne med farvede flag, så du ved, hvad og hvor meget der kan høstes.
 
Hvad dyrker vi til dig:
Salat, radis, ærter, gulerod, rødbede, pastinak, grønkål og andre kål, hokkaido, squash, persille, bønne, bladbede, porre, løg, hvidløg, kartofler mm.

Bor du i lokalområdet og vil abonnere på grøntsager hos os, så email til myrrhis@friland.org senest d. 15. marts 2019 - og gerne før, så vi kan planlægge dine grøntsager 😊
Myrrhis v/Tycho Holcomb | CVR: 34829594 | Friland 30, 8410 Rønde - Denmark | Tlf.: +45 2423 3883 | myrrhis@friland.org