Kurser

Vores kurser er alle intensive og praktiske, da vi mener den bedste læring og forståelse for spiselige planter, permakultur, designprocesser og teknikker sker ved at du som deltager, selv udfører og bruger det i virkeligheden. Kurserne er derfor en blanding af teori både indendørs og udendørs, inden vi sammen laver hands-on opgaver og praktiske aktiviteter.
Se beskrivelsen af de enkelte kurser, så du er godt forberedt!
 

Temadag/Workshop

Vi holder praktiske 1-3 dags workshops i permakultur design, havebrugsteknikker, skovhaver, flerårige grøntsager og spiselige vilde planter alt efter dine behov og ønsker. Temadagen/workshoppen kan afholdes hos os eller dig. Har du eks. brug for inspiration og hjælp til at komme i gang med dit haveprojekt, er det oplagt at lave en workshop, hvor alle hjælper til med at realisere teorien til praksis.
 

Foredrag

Karoline holder foredrag om permakultur i praksis baseret på erfaringerne i Permakulturhaven Myrrhis. Varighed typisk 1½-2 timer. Foredraget skræddersyes til dit arrangement.
 

Rundvisning

Vi giver rundvisning på vores grund, hvor alt er designet og placeret ud fra permakultur-tanker. Kontakt os endelig, hvis du/I er interesseret i at se integration i praksis!
Permakulturhaven Myrrhis er et akkrediteret LAND center - et sted, hvor du kan opleve permakulturprincipper og design realiseret fra jordbund til tagryg.
Myrrhis v/Tycho Holcomb | CVR: 34829594 | Friland 30, 8410 Rønde - Denmark | Tlf.: +45 2423 3883 | myrrhis@friland.org