Info / Om os

Hvad betyder Myrrhis?

Myrrhis odorata er det latinske navn for planten Sødskærm, der er en af vores yndlingsgrøntsager. Sødskærm har spiselige blomster, blomsterknopper, frø, blade og rødder. Det er en yndet bi-plante og tiltrækker nytteinsekter. Planten er frodig i vækst, smager vidunderligt og tager sig smukt ud i haven. Det er kort sagt en plante, der kan det hele.
 

Vi glæder os til at vise dig permakultur i praksis!

 

Om os

Vi er Karoline Nolsø Aaen og Tycho Holcomb, to ildsjæle med stor passion for en sund livsstil.
Vores store vision er at skabe mangfoldige og spiselige landskaber, der kan levere sund og nærende mad til kommende generationer, samtidig med at jorden regenereres, folk, dyr og insekter trives og miljøet forbedres.
 
 
 

Tycho har mange års erfaring med havebrug, grøntsagsproduktion og samspil mellem nytteplanter i nordlige økosystemer, både i Nordamerika og Danmark. Han er dedikeret plantemand med særlig interesse for flerårige grøntsager, planter med medicinegenskaber og spiselige kvaliteter. Tycho ejer firmaet Myrrhis, der arrangerer havebrugskurser og har salg af flerårige spiselige planter som fokus.

 

Karoline har en baggrund som biolog med speciale i økologi og jordprocesser. Hun er særligt fascineret af samspillet mellem planter og dyr og den naturlige balance arter imellem. Hun ejer firmaet Permakulturhaven med kurser og foredrag om selvforsyning, permakultur design og bæredygtig livsstil som hovedtemaer.

 

Sammen bor vi i et dejligt halmhus på Friland, Djursland, hvor vi praktiserer selvforsyning og bæredygtig livsstil (se her). Vi har i januar 2017 begge modtaget Diplom i Permakultur, har en skøn skovhave og eksperimenterer med flerårige, spiselige planter på både lille og stor skala. Vi holder kurser, temadage og foredrag i bæredygtig havebrug og om spændende nytteplanter.

 

LAND Center

Vores permakultur projekt Permakulturhaven MYRRHIS blev d. 29. maj 2014 akkrediteret som LAND Center og dermed optaget i det europæiske netværk af permakultursteder, hvor permakultur kan ses og opleves i praksis. Det er vi meget glade og stolte af!
 
Vores grund er designet efter permakultur principper med halmhus, skovhave, grøntsagsbede, drivhus, integreret dyrehold og planteskole med flerårige grøntsager, spiselige træer og buske.
 
OBS! Alle besøg skal aftales på forhånd via myrrhis@friland.org - tak :)
Myrrhis v/Tycho Holcomb | CVR: 34829594 | Friland 30, 8410 Rønde - Denmark | Tlf.: +45 2423 3883 | myrrhis@friland.org