Butik & Webshop / Plantefrø - flerårige grøntsager

Plantefrø - flerårige grøntsager

Frøsalget er slut for sæsonen.

Vi åbner igen til oktober 2022.

Altai løg

 
Allium altaicum
Flerårig løg. Blade høstes og bruges ligesom pibeløg. Lad selve løget forblive i jorden, så planten vokser videre. 
Sås: November-marts
Stratificeres: 30 dage
Ikke på lager
25,00 DKK
Altai løg

Lidt godt at vide...

Kun salg til Private

Som følge af EU-regler om plantesundhed sælger vi kun frø til private, da vores frø ikke er omfattet af krav til plantepas.

Såning & spiring

På frøpakken står angivet, hvilket år frøene er høstet. Vi sælger som udgangspunkt kun frø fra den forgangne vækstsæson. Enkelte arter med lang spireevne kan til tider sælges fra forrige år.

Vær opmærksom på, at flerårige planter ofte er længere tid om at spire end eks. enårige grøntsager. Frø kan godt tage en måned eller mere for at spire. Frø, der skal sås i efteråret for at gennemgå en kuldeperiode, spirer først hen på foråret, når temperaturen stiger.

I beskrivelsen af hver plante, står angivet, hvornår frøene bør sås eller hvor lang tids stratificering hver art kræver. Så altid frøene udendørs eller i et uopvarmet drivhus. Hold godt øje med spiringstegn. Vi anbefaler at så alle flerårige grøntsager i potter, hvorfra grøntsagerne udplantes, når de er store nok.
Frøpakkerne er ikke standardiseret, men indeholder nok frø til at du kan spire planter, dyrke dem og selv indsamle frø til videre formering.
 
 
På arket her er oversigt over så-tidspunkter for vores frø. Klik her.
 

Dyrkningsvejledning

I bogen Permakulturhaven beskriver vi dyrkning af alle planter og frø, der sælges fra Planteskolen Myrrhis. Bogen kan lånes på biblioteket eller bestilles via denne hjemmeside.

Modtagelse

Vi er blot en lille planteskole og tager forbehold for udsolgte frø.
Frøbestillinger sendes så snart vi kan.
Myrrhis v/Tycho Holcomb | CVR: 34829594 | Friland 30, 8410 Rønde - Denmark | Tlf.: +45 2423 3883 | myrrhis@friland.org